2012 DOOMSDAY – 2012 SFÂRŞITUL LUMII (2008) online subtitrat gratis

Autor: | Publicat: 5 November 2012 | Gen: actiune, Aventura, horror

2012 Doomsday online subtitrat.
2012 Sfarsitul lumii online gratis cu subtitrare in limba romana.

Regia: Nick Everhart
Cu: Caroline Amiguet, Matthew Bolton
Gen film: Acţiune, Aventuri, Horror,
Durata: 92 minute

În data de 21 decembrie 2012 patru straini vor pleaca intr-o calatorie care le va schimba vietile pentru totdeauna. Toti patru ajung la un templu antic din inima Mexicului. Pentru mayasi, data de 21 decembrie este ultima data inregistrata in calendarul lor. Dupa aceea ei au disparut ca rasa de pe fata pamantului.

Dar pentru oamenii de stiinta de la NASA, aceasta civilizatie ar putea “ascunde” cheia intregului mister care acum ameninta intreaga siguranta a planetei. Pentru oamenii de stiinta, aceasta dezastru natural de proportii globale este indicata de schimbarea polurilor planetei. Pentru noi, Apocalipsa. Sfarsitul lumii si a omenirii. Acţiunea filmului se desfăsoară în mai multe regiuni….

În Mexic – Oruzobo, Trish Lane merge la cercetătorul Frank. În aceea zonă sunt cutremure dese şi lumea trebuie evacuată. În Veracruz – Sarah vede debandada şi nebunia plecărilor oamenilor. Boala este în jur…. ea caută un doctor pentru copiii bolnavi de acolo. Tatăl ei îi cere insistent să plece de acolo. Ea face un drum rapid la Gino, care o are bolnavă pe Wakanna. Mexico, El Tajin, mai sunt 2 ore până la… Judecata de Apoi. Preşedintelui i se cere evacuarea unei părţi din America….

etichete: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *