American Pie 6 Beta House Online Subtitrat – Placinta americana 6 online

Autor: | Publicat: 21 March 2012 | Gen: Filme online

Vizionează American Pie 6 Beta House online gratis subtitrat American Pie 6 Beta House online tradus in limba română , filmul American Pie 6 Beta House online, American Pie 6 gratis subtitrat în limba română fără între întreruperi, acum vezi Placinta america 6 online cu subtitrare in romana.

Urmareste online, gratis intreg filmul American Pie 6 Beta House online subtitrat in limba Romana in playerul de mai jos.

Sinopsis film American Pie 6 Beta House

Expertii in veselie zgomotoasa, nebunii si glume, acum s-au mutat in orasul Great Falls la Universitatea Michigan, unde faimoasa fratie Beta seteaza standerde noi pentru cei interesati sa se alature fratiei. Eroii nostri sunt Erik si Dwight Stifler.

Erik a fost parasit recent de prietena lui din liceu si incearca sa se regaseasca in timp ce se alatura Fratiei lui Dwight, Beta. Intre timp, Dwight incearca sa salveze Fratia Beta de un atac violent din partea fratiei GEK [Geek(tocilar)], care este caondusa de tocilarul Edgar si gasca lui de tocilari. Prietenul cel mai bun a lui Erik, Mike “Cooze” Coozeman si noul lui coleg de camera, Bobby, care de asemenea doresc sa se alature fratiei Beta pentru a se bucura de facultate la maxim.

Se asteapta un semestru plin de petreceri, nebunii, nazbatii, si tensiune sexuala pentru a intrece toate asteptarile … ceea ce si intampla! Erik isi gaseste o prietena, Ashley, pentru a-si vindeca inima ranita. Dwight si ceialalti din fratia Beta se lupta cu Fratia Tocilari pentru suprematie totala in campus.

Rivalitatea devine asa de intensa incat singura cale de a linisti spiritele este prin intermediul direct intr-o competitie pe nume Greek Games, o competitie foarte intensa care a fost interzisa cu ani in urma. Si asa incepe o competitie intensa care va desemna castigatorul suprem al campusului.

american pie 6 online subtitrat, film online american pie 6, american pie presents beta house subtitrare, american pie fratia beta online, filme online subtitrate american pie6, film american pie 6 online, beta house online subtitrat, american pie 6 beta house filme online gratis, american pie beta house subtitrare, american pie 6online,

etichete: , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *