American Pie – The Book of Love 7 online cu subtitrare

Autor: | Publicat: 21 March 2012 | Gen: Filme online

Vizionează American Pie – The Book of Love 7 online gratis subtitrat American Pie – The Book of Love 7 online tradus in limba română , filmul American Pie – The Book of Love 7 online, American Pie 7 gratis subtitrat în limba română fără între întreruperi, acum vezi Placinta america 7 online cu subtitrare in romana.

Urmareste online, gratis intreg filmul American Pie – The Book of Love (2009) 7 online subtitrat in limba Romana in playerul de mai jos.

Descriere film American Pie – The Book of Love (2009) 7 online subtitrat

O comedie trasnita in genul celor precedente. Lub, Nathan si Rob sunt trei prieteni nedespartiti care incearca pe parcursul intregului film sa faca sex. Fiecare are cate o fata de care ii place foarte mult, dar nu pot nicicum sa se apropie de femeia iubita, dand-o in bara in ultima clipa. Si in acest moment al disperarii le vine un ajutor – o carte, o Super carte a sexului, scrisa de inaintasii aceluiasi liceu, incepand cu 1969.

Doar ca in urma unui accident carte ajunge “la apa” si pretioasele randuri sunt distruse. Adolescentii vad in refacerea cartii refacerea propriului noroc in cea ce priveste viata lor sexuala.

Astfel incepe munca de documentare si gasire a tuturor celor care au scris in cartea cartilor. Si ca o vraja: odata cartea refacuta se reface si viata lor sexuala.

Film American Pie 7 Online Subtitrat In Limba Romana,
American Pie 7 Online,
American Pie – The Book of Love 7 Online Subtitrat,
American pie 7 Online Gratis,
American Pie – the reunion (2012) Online Subtitrat In Limba Romana,
American Pie – The Book of Love 7 Online Gratis Subtitrat,
Placinta Americana 7 (2007) Download,
American Pie 7 Torrent,

etichete: , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *