Cavalerii mesei rotunde – First Knight (1995) online subtitrat

Autor: | Publicat: 20 October 2012 | Gen: dragoste & romance, drama

First Knight film online cu subtitrare
Cavalerii mesei rotunde (1995) online subtitrat gratis

Sinopsis First Knight
Povestea regelui Arthur si a Cavalerilor Mesei Rotunde a constituit intotdeauna un subiect inepuizabil pentru regizorii interesati de subiectele istorice. De aceasta data, regizorul Jerry Zucker (cel care a regizat si filmul de succes Ghost) a readus in prim plan legenda regelui Arthur vazuta din perspectiva cavalerului Lancelot (Richard Gere) creand un film cu iz de basm. Lancelot calatoreste spre Camelot si o salveaza pe Lady Guinevere (Julia Ormond), viitoarea sotie a regelui, din mainile unor ticalosi. Aceasta intamplare va fi fatala pentru cei doi, deoarece, aproapre fara sa-si dea seama se vor indragosti fara scapare unul de celalalt…

Arthur (Sean Connery) ii este recunoscator cavalerului si-l primeste pe Lancelot in Camelot cu toata bucuria si recunostinta. Regele Arthur il indrageste pe Lancelot si ii face loc in inima sa nebanuind ca acesta este indragostit de femeia cu care urmeaza sa se casatoreasca foarte curand. Lady Guineve are de ales intre dragostea pentru regele Arthur pe care-l iubeste si-l respecta mai mult decat orice pe lume si iubirea navalnica pentru cavalerul Lancelot, o iubire inexplicabila pe care incearca sa o tina in frau.

Ea isi doreste sa-i poata fi loiala sotului ei mai varstnic si incearca sa-si innabuse sentimentele fata de curajosul cavaler. Regele Arthur nu banuieste nimic si nu pune nici un moment la indoiala loialitatea cavalerului, dar va veni un moment in care isi va da seama ca increderea sa netarmuita i-a fost inselata. Cum vor evolua lucrurile in acest triunghi al dragostei si cu cine va ramane frumoasa Lady Guineve, veti afla urmarind filmul Cavalerii Mesei Rotunde, o poveste absolut impresionanta despre devotament, curaj, incredere si dragoste adevarata.

Regia: Jerry Zucker
Cu: Sean Connery, Richard Gere, Julia Ormond
Gen film: Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 134 minute

FILM REGELE ARTHUR (2004) ONLINE SUBTITRAT AICI.

first knight online,
cavalerii mesei rotunde online subtitrat,
cavalerii mesei rotunde film,
cavalerii mesei rotunde film online subtitrat,
regele arthur si cavalerii mesei rotunde film online subtitrat,
cavalerii mesei rotunde online,
cavaleri mesei rotunde film online,
fara scapare film online subtitrat,
the first knight online,
cavalerii mesei rotunde film gratis,

etichete: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *