Dallas 2012 Serial Online cu subtitrare in romana

Autor: | Publicat: 28 July 2012 | Gen: episoade-online

Vezi aici serialul Dallas, vezi acum toate episoadele Dallas online gratuit, toate episoadele Dallas 2012 online cu subtitrare in romana.

La 21 de ani de la premiera primului sezon, Dallas s-a intors pe micile ecrane cu o distributie care il include si pe Larry Hagman, actor care a implinit in toamna anului trecut 80 de ani. Critici rigurosi de la publicatii ca Variety sau Entertainment Weekly au laudat constructia solida a serialului si dialogurile puternice.

Acestia au mai punctat ca episodul este nostalgic intr-o oarecare masura, insa are toate sansele sa devina o noua placere vinovata pentru multi. Noul serial va declansa rivalitati intre reprezentantii noii generatii, viitorul averii Ewing aflandu-se acum in mainile verisorilor John Ross Ewing (Josh Henderson), fiul lui J.R. (Larry Hagman) cu fosta lui sotie Sue Ellen (Linda Gray) si Christopher Ewing (Jesse Metcalfe), fiul adoptat al lui Bobby (Patrick Duffy). Jordana Brewster va fi Elena, femeia implicata intr-un triunghi amoros format din Christopher si John Ross. Julie Gonzalo va juca rolul logodnicei lui Christopher, Rebecca. Cei care aveti peste 20 de ani va amintiti cu siguranta cum, prin anii 90, joia sau duminica toata familia se aduna in fata televizorului pentru a urmari un nou episod din Dallas – serial fenomen pentru Romania acelor vremuri. Difuzat pentru prima oara la inceputul anilor ’80, Dallas a fost ca o gura de aer proaspat intr-o Romanie care pe atunci era oropsita de regimul comunist.

Episodul 1 Dallas
Episodul 2 Dallas
Episodul 3 Dallas
Episodul 4 Dallas
Episodul 5 Dallas
Episodul 6 Dallas
Episodul 7 Dallas
Episodul 8 Dallas
Episodul 9 Dallas
Episodul 10 Dallas 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *