Ella Enchanted (2004) Film online subtitrat

Autor: | Publicat: 27 May 2013 | Gen: comedie, dragoste & romance, SF - fantezie

ella-enchanted-460210l-175x0-w-b7caf74fUrmareste filmul Ella Enchanted (2004) online gratis subtitrat in romana, vizionare film Ella Fermecata online subtitrat.

Ella (Anne Hathaway) traieste intr-o minunata lume magica in care toti copii primesc un „dar” din partea zanei-nase, atunci cand se nasc.

Darul din nastere al micutei Ella este binecuvantarea, dar si blestemul de a fi ascultatoare. Din cauza acestei ciudate conditii, Ella nu poate refuza nici o cerere, si adesea va ajunge la mana oamenilor lipsiti de scrupule. Incercand sa isi recapete controlul asupra vietii, Ella porneste in cautarea unui leac pentru blestem. Va avea de infruntat un regat plin de personaje de basm precum capcauni, uriasi, surori vitrege rele la suflet, carti vorbitoare si planuri diabolice. Iar daca va avea noroc, va gasi in drumul ei si dragostea.

Bazat pe celebrul roman al lui Gail Carson si regizat de Tommy O’Haver, ELLA FERMECATA este un film amuzant care te va purta printr-o lume de basm ce-ti va aminti de copilarie… dar si de cateva probleme din lumea oamenilor mari!

Regia: Tommy O’Haver
Cu: Anne Hathaway, Hugh Dancy
Gen film: Comedie, Familie, Fantastic, Romantic, Dragoste
Durata; 96 minute
Nota IMDB: 6.4;

etichete: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *