Fallen Serial online subtitrat – Cazut din cer (2006)

Autor: | Publicat: 10 June 2013 | Gen: actiune, Aventura, drama, seriale, seriale noi

Serial Fallen online gratis subtitrat in romana.
Serial Cazut din cer online cu subtitrare in limba romana.
Fallen (2006) Serial online subtitrat.

O profetie. Un destin. Un inger decazut.

Gen: Actiune | Aventura | Drama
Nota IMDb: 6,6
Regia: Mikael Salomon
Scenariul: Sara B. Cooper, Tom Sniegoski
Actori: Paul Wesley, Kwesi Ameyaw, Fernanda Andrade

[box type="success"]

Fallen Episod 1 The Beginning

Aaron afla ca este jumatate inger, jumatate om, si alti ingeri il cauta pentru a-l ucide. Salvarea vine din partea a doi fosti ingeri – Ezekiel si Camael. Ei ii dezvaluie lui Aaron adevarata sa menire, cum ca ar fi Izbavitorul, cel mai tare dintre nephilimi, capabil sa elibereze ingerii decazuti, trimitandu-i direct in paradis.
[/box]

fu

fu

player

[box type="success"]

Fallen Serial Episod 2 The Journey

Un an mai tarziu, timp in care Aaron a calatorit prin lume cu Camael si Gabriel (cainele), cei trei sunt atacati de alta gasca de ingeri. Reusesc sa scape si de data asta, dar Camael este ranit pe front. Cu ajutorul lui Ariel acesta este videcat, pentru ca mai apoi sa cada prizonier pe mainile dusmanilor, condusi de ingerul Mazarin. Azazel este eliberat si se alatura gastii compusa din Aaron, Gabriel si Vilma (niphilim si ea).
Pe parcursul drumului Aaron incepe sa aiba indoieli si refuza sa-si mai foloseasca puterile pana nu se va convinge ca ceea ce face e bine, asa ca Azazel ii sugereaza sa porneasca in cautarea Purtatorului Luminii.[/box]

fu

fu

player

[box type="success"]

Fallen Episod 3 The Destiny

La scurt timp dupa infrangere Mazarin este vizitat de Arhanghelul Mihail, cel mai puternic inger, cel care a alungat rebelii din Ceruri. Arhanghelul ii spune ca, în cazul în care doreste sa învinga noua amenintare (Azazel), trebuie sa-l ajute pe Izbavitor. Astfel Mazarin face gasca cu Camael si Ariel, plecand sa-l caute pe Aaron.
Intre timp Aaron afla ca este fiul lui Lucifer, acesta cerandu-i sa-l izbaveasca. Vazand ca nu ajunge nicaieri cu vorba buna Lucifer trece la santaj, pentru ca in final sa foloseasca forta. Finalul nu vi-l spun pentru ca trebuie sa las macar o nota de mister. Daca v-a captat atentia il veti descoperi singuri.[/box]

fu

fu

player

etichete: , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *