Frumoasa si bestia online subtitrat – Beauty and the Beast (2010)

Autor: | Publicat: 4 June 2013 | Gen: dragoste & romance, drama

beauty-and-the-beast-117289l-175x0-w-0362ae07Urmareste filmul Beauty and the Beast (2010) online gratis subtitrat in romana, vizionare film Frumoasa şi bestia online cu subtitrare in limba romana.

Adaptare “fantasy” a nemuritoarei poveşti despre o fată frumoasă pe nume Belle (Estella Warren) şi temuta Bestie din codru (Victor Parascos).

Belle este o tanara taranca frumoasa, indragita de multi, inclusiv de contele Rudolph. Altcineva este interesata de nobil, si anume Lady Hellen, o vrajitoare care viseaza sa aiba puterea absoluta, prin ocuparea statutului de regina in tinut, alaturi de Rudolph. Si pentru a-si duce planurile la bun sfarsit aceasta construieste cele mai groaznice scenarii, manipulandu-l din ce in ce mai mult pe Rudolph. In calea visului ei exista o piedica, si anume fiul legitim al regelui, care fusese renegat la nastere din cauza urateniei si alungat. Acum el traieste in fundul padurii, izolat de lume, nefacand rau nimanui, dar de care satenii totusi se tem. Vrajitoarea impreuna cu contele vor complota la prinderea Bestiei si executarea acestuia, savarsind diferite crime printre sateni. Belle se apropie accidental de Bestie, si intre ei are loc o apropiere care-i uneste si lupta impreuna impotriva dusmanilor.

Regia: David Lister
Cu: Rhett Giles, Estella Warren
Gen film: Dramă | Romantic
Nota IMDB: 3.2;

etichete: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *