Greu de ucis 4 Film online subtitrat

Autor: | Publicat: 17 May 2013 | Gen: actiune, crima, Thriller

live-free-or-die-hard-950976l-175x0-w-45697953Urmareste filmul Live Free or Die Hard (2007) online subtitrat in romana, vizionare film Greu de ucis 4 online gratis subtitrat in limba romana.

Week-end-ul din 4 iulie rezerva o mare supriza neplacuta americanilor: intreaga tara este paralizata, ca urmare a unui atac terorist asupra infrastructurii computerizate. Misteriosul autor, un hacker extrem de ingenios, a prevazut toate aspectele digitale ale planului, dar a trecut cu vederea elementul “analogic”: interventia detectivului John McClane.

In timp ce America se pregateste de sarbatoare, McClane este la datorie: trebuie sa aresteze un tânar hacker pe nume Matt Farrell si sa-l aduca in fata ofiterilor FBI pentru un interogatoriu. O sarcina de rutina pentru un politist veteran. Dar McClane are un talent deosebit de a transforma ordinarul in extraordinar si de a intra in situatii periculoase. Nici pe plan personal lucrurile nu merg mai bine – relatia cu fiica sa Lucy, acum eleva de liceu, sunt tensionate si certurile frecvente.

Cu ajutorul lui Farrell, McClane descopera explicatia haosului care pune stapânire pe tara si reuseste sa-l opreasca pe cel care a conceput acest inedit plan de distrugere – fire sale in jargonul hacker-ilor. Autorul sau, pe nume Thomas Gabriel, este una dintre cele mai redutabile minti criminale, dar nici McClane nu va fi mai prejos.

Regia: Len Wiseman
Cu: Timothy Olyphant, Jeffrey Wright, Bruce Willis
Gen film: Acţiune, Crimă, Thriller
Durata: 130 minute
Nota IMDB: 7.3;

etichete: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *