Intoarcere la laguna albastra online subtitrat – Return to the Blue Lagoon (1991)

Autor: | Publicat: 28 May 2013 | Gen: Aventura, dragoste & romance, Filme de colectie

return-to-the-blue-lagoon-495748l-175x0-w-471dfa68Urmareste filmul Return to the Blue Lagoon (1991) online subtitrat, vizionare film Întoarcerea la laguna albastră online gratis subtitrat in romana.

La sfârşitul secolului trecut, Sarah Hargrave (Lisa Pelikan), văduva unui preot, călătoreşte cu un vapor din Tahiti către San Francisco împreună cu fetiţa ei de 1 an, Lilli. De pe o mică ambarcaţiune în derivă pe mare, este salvat un băieţel de 2 ani, căruia Sarah îi da numele de Richard. Nu trece mult şi la bordul vaporului izbucneşte holera, iar femeia şi cei doi copii ajung cu o barcă pe o insulă tropicală, exact locul în care s-a născut Richard. Anii au trecut, Sarah i-a crescut şi educat pe copii, dar moare de pneumonie lăsându-i singuri pe cei doi adolescenţi, care încet, încet, descoperă dragostea… Viaţa lor idilică este brutal întreruptă de sosirea unui vapor, forţându-i pe Richard (Brian Krause) şi Lilli (Milla Jovovich) să se confrunte cu civilizaţia…

Cei doi protagonişti – Milla Jovovich şi Brian Krause – au fost aleşi după o căutare la nivel naţional. Milla avea 15 ani când a primit rolul, dar debutase încă de la 11 ani, în filmul Two Moon Junction, după care s-a lansat într-o carieră internaţională de modeling, apărând pe copertele unor faimoase reviste din Italia, Franţa şi Statele Unite.

Regia: William A. Graham
Cu: Milla Jovovich, Brian Krause
Gen film: Aventuri | Romantic | Dragoste
Durata: 98 minute
Nota IMDB: 4.6;

etichete: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *