Love Is All You Need (2012) – Te iubesc oricum

Autor: | Publicat: 17 October 2012 | Gen: Trailere

Sinopsis Love Is All You Need
Filmul reda povestea Idei, o coafeza daneza, care se recupereaza dupa chimioterapie si care tocmai afla ca sotul o paraseste pentu o femeie care are jumatatea virstei ei de la departamentul contabilitate. Destinul a doua suflete deceptionate se impleteste cu ocazia calatoriei celor doi spre Italia cu ocazia participarii lor la nunta fiului lui, Patrick, cu fiica ei, Astrid.

Criticul Leslie Felperin consemneaza in revista Variety: “Cu Pierce Brosnan, plin de un farmec degajat, intr-unul din rolurile principale alaturi de Trine Dyrholm, una dintre cele mai bune actrite daneze ale generatiei ei, filmul va deveni cu siguranta unul din favoritele publicului in aceast sezon”.

David Rooney, in The Hollywood Reporter, conchide perfect: “In prima ei productie de dupa cistigarea Oscarului cu In A Better World , Susanne Bier, impreuna cu co-scenaristul Anders Thomas Jensen, vin cu un film nascut castigator, o comedie romantica fara stagnari, ce foloseste toate formulele clasice ale genului. Implicarea regizoarei si caldura pe care ea o da personajelor fac pelicula deopotriva placuta si satisfacatoare”. Mai mult de atit, jurnalistul declara ca “acest film commercial… are dulceata, sarm si o generozitate a spiritului ce-i va atinge pe multi”.

Regia: Susanne Bier
Cu: Pierce Brosnan, Trine Dyrholm, Paprika Steen
Gen film: Comedie, Romantic, Dragoste
Durata: 116 minute
Premiera in Romania: 02.11.2012

etichete: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *