Paradisul lui Michelle

Autor: | Publicat: 20 March 2013 | Gen: seriale, seriale noi

bunheadsUrmareste serialul online gratis Paradisul lui Michelle, vizionare serial Paradisul lui Michelle online subtitrat.

“Paradisul lui Michelle online cu subtitrare in limba romana” este un serial care urmărește povestea unei foste balerine, devenită dansatoare în Las Vegas, care renunță la tot pentru o viață nouă în mica localitate Paradise, unde pleacă împreună cu bărbatul cu care tocmai s-a măritat.

[notice type="bonus" title="Bunheads (original title)" tag="h4"]Paradisul lui Michelle a rulat in SUA avand titlu original Bunheads.[/notice]

Michelle Simms (Sutton Foster, câștigătoare a unui Tony Award) avea o carieră promițătoare ca balerină profesionistă în spectacole clasice, dar a fost atrasă de luminile strălucitoare ale Las Vegasului. Acum, cu un job fără viitor, la 30 și ceva de ani, își dă seama că entuziasmul față de Orașul Păcatului a dispărut, iar insistentul ei pretendent, Hubbell Flowers (Alan Ruck, “Ferris Bueller’s Day Off”), a câștigat. Cu promisiunea unei vieți confortabile în orășeului lui natal, Paradise, California, Hubbell o convinge pe Michelle să se mărite cu el și să se mute acolo. Odată ajunsă în Paradise, Michelle descoperă că Hubbell a uitat să menționeze că locuiește în aceeași casă cu mama lui, o femeie puternică, pe nume Fanny Flowers (Kelly Bishop, cea care a interpretat-o pe Emily Gilmore în serialul “Gilmore Girls”), care nu este deloc bucuroasă că fiul ei a fugit și s-a căsătorit cu Michelle.

Și ea fostă dansatoare, Fanny conduce o școală de dans din localitate, peste care Michelle dă din întâmplare, ajungând să se apropie de unele dintre studentele lui Fanny: “Boo” (Kaitlyn Jenkins), drăguță și dulce, care ar da orice să fie balerină, dar se luptă cu propriul ei corp; rebela Sasha (Julia Goldani Telles), care are atât talent, cât și un trup perfect pentru balet, dar, preocupată de problemele familiale, nu pare să fie foarte implicată în dans; cu un corp armonios, Ginny (Bailey Buntain) nu se simte încă bine în pielea ei, iar amatoarea de distracții Melanie (Emma Dumont) este pregătită pentru orice i-ar rezerva viața. Relația lui Michelle cu aceste fete o va ajuta să se adapteze vieții din liniștitul orășel, dar și rolului dificil de noră.

Gen: Comedie | Drama
Nota IMDb: 7.2
Creatori: Lamar Damon, Amy Sherman
Actori: Sutton Foster, Kaitlyn Jenkins, Julia Goldani

Sezonul 1

1. Paradisul lui Michelle sezon 1 episod 1
2. Paradisul lui Michelle sezon 1 episod 2
3. Paradisul lui Michelle sezon 1 episod 3
4. Paradisul lui Michelle sezon 1 episod 4
5. Paradisul lui Michelle sezon 1 episod 5
6. Paradisul lui Michelle sezon 1 episod 6
7. Paradisul lui Michelle sezon 1 episod 7
8. Paradisul lui Michelle sezon 1 episod 8
9. Paradisul lui Michelle sezon 1 episod 9
10. Paradisul lui Michelle sezon 1 episod 10
11. Paradisul lui Michelle sezon 1 episod 11
12. Paradisul lui Michelle sezon 1 episod 12
13. Paradisul lui Michelle sezon 1 episod 13
14. Paradisul lui Michelle sezon 1 episod 14
15. Paradisul lui Michelle sezon 1 episod 15
16. Paradisul lui Michelle sezon 1 episod 16
17. Paradisul lui Michelle sezon 1 episod 17
18. Paradisul lui Michelle sezon 1 episod 18

etichete: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *