Planeta maimutelor online subtitrat – Planet of the apes (2001)

Autor: | Publicat: 22 May 2013 | Gen: actiune, Aventura, SF - fantezie, Thriller

planet-of-the-apes-130556l-175x0-w-ed5ad844Urmareste filmul Planet of the Apes (2001) online subtitrat, vizionare film Planeta maimuţelor online gratis subtitrat in romana.

Astronautul Leo Davidson se prăbuşeşte cu nava pe care o pilota pe o planetă stranie, unde maimuţele sunt stăpâne, iar oamenii sclavi. Aceasta era ideea centrală a romanului „Planeta maimuţelor” al lui Pierre Boulle, care a fost ecranizat în 1968 şi a devenit una dintre cele mai celebre referinţe în literatura şi filmul science-fiction.

Apariţia neaşteptată pe planeta stăpânită de maimuţe a căpitanului Leo Davidson, străin de ordinea instaurată şi neafectat de aceasta, serveşte oamenilor înrobiţi de pe planetă drept catalizator pentru o schimbare socială.

Regizorul Tim Burton – renumit pentru filme precum Batman, Edward Scissorhands, Beetlejuice şi Sleepy Hollow – a preluat ideea romanului lui Boulle şi a imaginat o călătorie într-o lume neobişnuită şi fantastică. “N-am intenţionat să realizez un remake sau o continuare a primului „Planeta maimuţelor”, ci să provoc o reîntoarcere în acea lume fantastică”, explică regizorul.

Regia: Tim Burton
Cu: Mark Wahlberg, Michael Clarke Duncan
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF, Thriller
Durata: 119 minute
Nota IMDB: 5.6;

etichete: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *