Poziţii sexuale recomandate în funcţie de mărimea penisului

Autor: | Publicat: 29 July 2012 | Gen: episoade-online

Studiile sexuale au arătat că nu mărimea penisului contează pentru a duce o femeie pe culmile plăcerii. Fie că penisul e de mărime mică, medie sau mare nu trebuie ca bărbaţii sau femeile să creadă că el este de vină în cazul unui act sexual nereuşit. Câteodată trebuie găsită şi poziţia sexuală ideală.

 

Dosarele sexului vă prezintă cele mai ideale poziţii sexuale în funcţie de mărimea penisului.

Cele mai bune poziţii sexuale pentru un penis mare

Misionarul. Probabil cea mai bună poziţie sexuală pentru un bărbat cu penisul mare pentru că atât el, cât şi ea pot avea parte de plăcere făr a încerca poziţii complicate.

Covrigul. Este o poziţie sexuală recomandată pentru un penis mare pentru că libertatea de mişcare e destul de puţină. Femeia trebuie să se aşeze pe spate, iar partenerul lângă în aşa fel încât să-şi pună un picior între ale femeii, iar ea să îşi pună piciorul de deasupra peste coapsa lui. În timpul penetrării se poate mişca din poziţia iniţială deasupra ei, pentru ca apoi să revină în poziţia iniţială.

Cele mai bune poziţii sexuale pentru un penis de mărime medie

Cowgirl inversat. El stă întins pe spate, iar tu deasupra lui, sprijinindu-te în genunchi şi aşezată cu faţa spre picioarele lui. Astfel, ambele părţi pot dicta rapiditatea penetrării, dar şi controlul asupra cât de adânc te poate penetra.

Poziţia sexuală Lotus. Este o poziţie sexuală foarte uşoară, dar, în schimb, extrem de pasională. Partenerul trebuie să stea în fund cu picioarele desfăcute şi genunchii îndoiţi, iar femeia se aşează în poalele lui şi îşi încolăceşte mâinile şi picioarele în jurul lui.

Poziţia sexuală misionar modificat. Se realizează precum poziţia misionarului doar că sub fundul femeii se aşează o pernă sau orice alt obiect care să-i ridice fesele în sus. Astfel, partenerul o poate penetra mai adânc şi stimula mai puternic clitorisul.

Cele mai bune poziţii sexuale pentru un penis mic

Poziţia sexuală Doggy style. Probabil, cea mai preferată metodă sexuală de către bărbaţi. Metoda e simplă. Femeia se aşează în genunchi, cu trunchiul aplecat – asemenea unui câine, iar bărbatul penetrează pe la spate.

Poziţia sexuală Doggy întins. Metoda se asemănă cu poziţia sexuală doggy style doar că femeia se aşează întinsă pe pat cu fundul în aer.

Poziţia sexuală Îmbinarea. Se asemănă cu poziţia misionarului doar că picioarele femeii trebuie ridicate şi sprijinite de umerii partenerului.

etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *