The Hobbit: An Unexpected Journey online subtitrat – Hobbitul: O calatorie neasteptata (2012)

Autor: | Publicat: 30 May 2013 | Gen: Aventura, filme 2012, Filme de colectie, Filme recomandate, SF - fantezie

the-hobbit-an-unexpected-journey-247000lUrmareste filmul The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) online gratis subtitrat in romana, vizionare film Hobbitul: O călătorie neaşteptată online subtitrat.

Aventura urmăreşte călătoria personajului principal Bilbo Baggins, care ia parte la o expediţie de proporţii epice, pentru a redobândi de la fiorosul dragon Smaug regatul pierdut al gnomilor, Erebor. Abordat pe nepusă masă de vrăjitorul Gandalf cel Sur, Bilbo se alătură unui grup de treisprezece gnomi, conduşi de legendarul războinic Thorin Scut de Stejar. Călătoria lor îi va purta în Ţara Pustietăţii, pe tărâmuri înşelătoare, pline de goblini, wargi, orci, şi vrăjitori.

Deşi ţinta lor se află la răsărit, către Muntele Singuratic, ei trebuie mai întâi să treacă prin tunelurile goblinilor, unde Bilbo o întâlneşte pe creatura care îi va schimba viaţa pentru totdeauna… Gollum. Singur cu Gollum pe malurile unui lac subteran, neştiutorul Bilbo Baggins nu doar că descoperă în el însuşi un curaj şi o ingeniozitate care îl surprind şi pe el, dar intră şi în posesia “preţiosului” inel al lui Gollum, cu calităţi misterioase şi foarte folositoare. Un simplu inel de aur, de care se leagă soarta întregului Pământ de Mijloc într-un mod pe care Bilbo nici nu şi-l poate imagina încă.

Regia: Peter Jackson
Cu: Martin Freeman, Richard Armitage, Ian McKellen
Gen film: Aventuri | Fantastic
Durata: 166 minute
Nota IMDB: 8.1;

 

Pentru a viziona Hobbitul 2 – Hobbitul Dezolarea lui Smaug [The Hobbit the desolation of smaug]

APASA AICI

[box type="info"]Server 1 [/box]

[box type="info"]Server 2 [/box]

[box type="info"]Server 3 [/box]

[box type="info"]Server 4 [/box]

etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *