Top Gun (1986) Film online subtitrat

Autor: | Publicat: 17 May 2013 | Gen: actiune, dragoste & romance, drama, Filme de colectie, Filme recomandate

top-gun-165063l-175x0-w-276eac56Urmareste filmul Top Gun (1986) online gratis subtitrat in romana, vizionare film Top Gun online subtitrat in limba romana.

Când simţi nevoia de viteză, nu te poţi duce decât într-un singur loc: Top Gun, şcoala de elită a Marinei Americane cu cei mai buni piloţi din lume, şi filmul care a definit o nouă specie de blockbuster. În rolul care l-a transformat în cea mai mare vedetă a lumii, Tom Cruise este Maverick, pilotul care zboară din instinct, fără să respecte regulile, şi care trebuie să-şi înfrunte demonii pentru a reuşi într-o lume unde locul 2 nu există. Kelly McGillis joacă rolul instructorului civil care ajunge să aibă un interes mai mult decât profesional pentru pilotul rebel. Cu Anthony Edwars în rolul ofiţerului “Goose” de la radar şi Val Kilmer în rolul rivalului lui Cruise, “Iceman”.

Filmat la Fightertown, SUA, adevărata şcoală Top Gun, folosind avioane de vânătoare F-14 Tomcat şi piloţi adevăraţi pentru filmarea celor mai palpitante scene aeriene, Top Gun e un film plin de adrenalină, pe care nu-l veţi uita. Lupte spectaculoase în aer, romantism fierbinte la sol, personaje pline de viaţă şi o coloană sonoră cu succese ale anilor ’80 care vă vor tăia respiraţia, Top Gun e unul dintre cele mai bune filme făcute vreodată.

Regia: Tony Scott
Cu: Tom Cruise, Kelly McGillis
Gen film: Acţiune, Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 110 minute
Nota IMDB: 6.7;

etichete: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *