Vezi filmul 2012 online subtitrat, film despre sfarsitul lumii – filme despre apocalipsa

Autor: | Publicat: 17 March 2012 | Gen: Filme online, Trailere

Vizionează 2012 online gratis subtitrat, film desppre sfarsitul lumii 2012 online tradus in limba română , filmul Rusine online, filmul online 2012 gratis subtitrat în limba română fără între întreruperi, acum vezi 2012 film online cu subtitrare in romana alegand unul dintre playerele de mai jos.

Sinopsis film online subtitrat 2012

Ne aflam in anul 2012. Jackson Curtis este un tata divortat, a carui fosta sotie s-a mutat impreuna cu cei 2 copii ai lor la noul ei iubit. Angajat ca sofer de limuzina, dar aspirand la o cariera de scriitor, acesta isi ia copiii intr-un week-end pentru o mini-excursie la parcul National Yellowstone.

Aici cei 3 descopera ca mai multe sectiuni ale parcului sunt inchise de catre armata si oameni de stiinta ai guvernului. Dupa ce il intalneste pe Charlie, un angajat la radio, care crede ca toate aceste semne indica o catastrofa majora ce va duce la sfarsitul lumii, Jackson devine suspicios. Pamantul incepe sa aiba fisuri ingrijoratoare in zona Los Angeles-ului,iar catastrofele naturale progreseaza mai repede decat ar fi anticipat cineva.

Jackson se intoarce in L.A. pentru a o salva pe fosta sotie si pe iubitul acestuia, inainte ca Los Angeles-ul sa se scufunde in Oceanul Pacific. In timp ce milioane de oameni mor peste tot in lume din cauza cutremurelor ce pareau sa nu se mai opreasca, Jackson se intoarce iar la parcul Yellowstone, unde il cauta si il gaseste pe Charlie, tipul care i-a spus ca sfarsitul e aproape pentru a afla mai multe raspunsuri.

Profetia care spunea ca sfarsitul lumii va fi pe 21 decembrie 2012, data ce marcheaza sfarsitul calendarului mayas se dovedeste pana la urma a fi adevarata, iar Jackson incearca tot posibilul sa-si salveze familia si sa asigure ca umanitatea nu va fi complet stearsa de pe fata pamantului.

Trailer 2012 film online subtitrat

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=cyCCd8MCcZY]

VIZIONARE PLACUTA. ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU A VIZIONA FILMUL/EPISODUL

vezi filmul prin vk

vezi filmul online prin acest player

vezi filmul online prin acest player

Film 2012 Online cu subtitrare In Limba Romana,
2012 Sex Online ,
2012 Subtitrat ,
2012 Online Gratis ,
2012 Online Subtitrat In Limba Romana,
Film 2012 Online Gratis Subtitrat ,
Film 2012 Download sub,
Film 2012 (2009)Torrent,

etichete: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *